Mijn leven heeft even een moment stil gestaan.

In 2012 is bij mijn vrouw Engelien vast gesteld dat zei getroffen was door de ziekte van Alzheimer. Heb haar nog mogen verzorgen thuis tot 1 oktober 2019. Toe werd het in huis niet meer mogelijk de juiste zorg te bieden en werd ik er op gewezen door huisarts en de verpleegkundige die al een aantal jaren bij ons over de vloer kwam dat ik de zorg diende over te dragen aan een verpleeghuis. Al ging het met moeite met me hier aan over te geven heb ik toch hen advies gevolgd. De laatste jaren wilde Engelien ook al nergens meer heen. Geen vakanties en niet op bezoek bij mensen, niet naar verjaardagen van familie. Ook een autorit door de natuur en dan een terrasje pakken ging ook al niet meer. Ben door Carint Reggeland geholpen met een plaats in een verzorgings/verpleeghuis te vinden . In plaats dat ons werd gezegd dat het moeilijk kon worden haar in Hengelo te kunnen onderbrengen is het dus toch gelukt voor een opname in het verzorgings/verpleeghuis De Bellinckborg aan de Sloetsweg te Hengelo geplaatst te krijgen. Waar Engelien door de verpleging liefde vol en uitsekende zorg is opgenomen. En het voor mij op loop afstand bereikbaar was. Maar helaas is zei op 6 september 2021 om 5.10 uur overleden aan zo de artsen hebben vast gesteld aan een mogelijke Hart stilstand. vrijdag 10 september 2021 hebben wij in de aula te Delden voor een ieder die haar dierbaar waren afscheid in de condolance konden nemen en daarna in verband met de Corona konden we maar 50 personen toe laten voor de afscheids dienst in het crematorium de Borne. Dit geheel was in zeer goede handen van Gerry Leferink-Wennink uitvaartzorg Hengelo verzorgd tot een heel persoonlijke viering

Nu is het definitief dat het alleen zijn is aangebroken en het gemis van een dierbare echtgenoot een plaats in mijn leven en Hart zal moeten geven.

Rust in vrede lieve Engelien en ik heb je beloofd dat ik je weer zal ontmoeten in het hiernamaals. Je blijft gewoon in mijn Hart verbonden tot die tijd.

Gepubliceerd door joopkesler.nl

Het afwisselende leven van Joop Kesler

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: