Ook onze geest en hart heeft soms wat waardering nodig.

Na 58 jaar lief en leed gedeeld met elkaar nu beiden alleen

Dit heb ik zelf aan levende lijve ondervonden , na dat Engelien 1 oktober 2019 is opgenomen in het verpleeghuis De Bellinckborg met haar vergevorderd stadium van Alzheimer.

Dan zul je wel eens momenten hebben waar je het net iets te veel wordt en je verdrietig bent in je Hart en Geest. Uit deze momenten zul jij je zelf weer dienen uit te halen. Met steun van familie , vrienden en buren Of zomaar iemand die er wil zijn voor jouw.

Ik heb ervaren dat je zelf daar aan ook een belangrijke bijdrage kunt aanleveren. Maak het is stil in je Hart , ga er eens voor zitten. En ga eens terug kijken op je leven van geboorte tot nu op dit moment.Haal dan dan de mooie dingen uit je leven eens in je Geest en plaats ze aan de plus zijde van je leven. En de minder mooie dingen doe je het zelfde mee , maar die zet je aan de min zijde van je leven. De stilte in je Hart zal je laten zien dat er zoveel meer mooie dingen aan de plus zijde weer in je gedachten zijn opgeroepen. En je zult ook merken dat de minder mooie dingen maar heel klein zijn geworden in de min zijde. Dat geeft je weer een nieuw inzicht in jouw leven. waar je waardering en dankbaar van zult worden.

Maak je zelf dus sterk en straal weer de blijde lach die je had opnieuw uit in je leven. En je medemens neemt die spontaniteit weer over, en gaan samen met je weer verder in het Nu.

U kunt ons nu nog steeds bezoeken. Engelien in De Bellinckborg en Joop thuis. en uw bezoek komt dan aan de rechter zijde ons Hart binnen.

Gepubliceerd door joopkesler.nl

Het afwisselende leven van Joop Kesler

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: